Personal coach voetbal / Trainer  B / Uefa B

Droom je ervan om topspeler van jouw ploeg te zijn? Of is je droom profvoetballer te worden op het hoogste niveau ? Neem dan snel met mij contact op en ik leer je de beste schijnbewegingen en vaardigheden. Sporten onder begeleiding houdt ook in dat ik je conditie test en verbeter, je een betere traptechniek aanleer.

  • Fitlight training
  • Explosiviteit
  • Coördinatie
  • Conditie
  • Techniek
  • Kracht
  • Fysiek

Bewegingscoach

Als bewegingscoach begeleid ik je om op een verantwoorde en efficiënte manier dagelijks méér te bewegen. Daarbij ga ik uit van jouw specifieke noden en voorkeuren. We zoeken een bewegingsprogramma waar je 100% kan achter staan.

De bedoeling is dat je een basis meekrijgt die je na enkele sessies zelf kan verderzetten en je in staat stelt je bewegingsgedrag zelf op te volgen. Concreet leer je oefeningen die je makkelijk thuis, of in het park of natuur, kan uitvoeren zonder dat je daarvoor materiaal nodig hebt.

Bewegingscoaching gaat niet noodzakelijk over “sporten”. Het kan ook gaan om minder intensieve doelen zoals: fietsen naar je werk, vaker de trap nemen, wandelen, met een stappenteller je aantal passen tellen, …

Samen stellen we een goed plan op om op een leuke manier aan voldoende beweging te doen. We kijken wat je weerhoudt en zoeken hiervoor een oplossing.

Til je prestaties naar een hoger niveau

Droom je ervan om topspeler van jouw ploeg te zijn? Of is je droom profvoetballer te worden op het hoogste niveau ? Neem dan snel met mij contact op.

Maak vandaag nog een afspraak!

Personal coaching maakt het verschil!

De persoonlijke aandacht, de juiste oefeningen, en de juiste kracht/cardio combinaties zorgen voor resultaat! Zie een personal trainer als iemand die je helpt jouw doelstellingen te behalen. Net als een arts iemand beter maakt, een fysiotherapeut je van je klachten afhelpt, zo zorgt een personal trainer ervoor dat je conditie verbetert, je vetweefsel verliest en dat je strakker wordt.

 

 

Peter Braeckmans

Personal coach voetbal Trainer B / Uefa B en bewegingscoach
logo Uefa logo FitLight